Brojni hrvatski “celebovi” igrali buble nogomet; Expert Product osiguravao medijsku potporu

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević, komičar Ivan Šarić, pjevačica Ivanka Boljkovac, glumac Zlatan Zuhrić Zuhra samo su dio brojnih “hrvatskih celebova” koji su se odazvali i sudjelovali na HURA! – u 2017 – humanitarno sportskom događanju u kojemu su naše poznate i nepoznate osobe iz društvenog, javnog, akademskog života Hrvatske pomagale djeci s poteškoćama iz autističnog spektra.

Cjelovitu organizaciju medijskog praćenja i promocije HURA!-e 2017 obavio je Expert Product za našeg klijenta – tvrtku Metroteku, čiji je vlasnik i direktor Siniša Prugovečki, idejni začetnik ovog humanitarno sportskog projekta u cilju povećati obrazovne i životne šanse štićenika Centra za autizam za što boljim uključivanjem u zajednicu kroz nabavku sredstava alternativne komunikacije pomoću kojih bi bilo omogućeno komunicirati, ali i prevenirati pojavu nepoželjnih ponašanja.

“Sretan sam što su ovaj bubble nogometni turnir podržali mnogi poznati i manje poznati građani Hrvatske kako bi nabavili vrijedna komunikacijska sredstva za djecu s poteškoćama iz autističnog spektra. Pobijedila dobra volja, zabava, želja za pomaganjem, a oni koji su ostavili dušu na terenu, pokazali i zavidan nivo sportskog (ne)znanja. Idemo dalje s novim projektom HURA! 2018, već planiramo nove humanitarne akcije” – najavio je Siniša Prugovečki, idejni začetnik projekta i direktor tvrtke Metroteka d.o.o., za kojega je tim Expert Producta osigurao zavidnu razinu medijskih objava i praćenja HURA! – e.

Uz mnoge hrvatske “celebove” HURA! 2017 odazvali su se i štićenici Centra za autizam iz zagrebačke Dubrave, te njihovi roditelji, zagrebačke poduzetnice i poduzetnici, među kojima i vlasnica Expert Producta i njegova direktorica Sanela Dropulić, kao i predstavnici Grada Zagreba na čelu s Romanom Galić, pročelnicom Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Aktualno - ostale objave

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest