EXPERT TIM

Virtualni ženski poduzetnički centar osnovan je 01. 01. 2016. godine i trenutačno okuplja više od 2.300 članica i 75 članova – poduzetnica i poduzetnika Hrvatske i regije. Uspješno smo na Dan žena, 08. 03. 2016. godine, organizirali prvi Kongres poduzetnica Hrvatske kao i prvi Kongres poduzetnica jugoistočne Europe 08. 03. 2017. te uz potporu kolegica i kolega u poduzetništvu, pripremamo još jedno u nizu najveće okupljanje poslovnih žena i poduzetnica jugoistočne Europe od kada postoji tržišna ekonomija u ovom dijelu Europe – Kongres poduzetnica jugoistočne Europe 08. 03. 2018. u Zagrebu.

U svom predanom radu na promicanju i jačanju ženskog poduzetništva, inicirali smo besplatne poduzetničke edukacije u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Lipiku, Novoj Gradiški, Sisku, Petrinji i Zaprešiću, koje je pohodilo više od 400 žena, pokrenuli Loyalty program uz pomoć kojeg poduzetnice i poduzetnici diljem Hrvatske i regije nude svoje usluge i proizvode kroz inovativni promotivni kanal na našoj digitalnoj platformi, intenzivno razgovaramo sa zakonodavcima i utječemo da se snažnije čuje glas poduzetnica kada se donose mjere za malo i srednje poduzetništvo.

I raduje nas što Virtualni ženski poduzetnički centar, jedinstveni poslovni poduhvat u ovom dijelu Europe – digitalna platforma za promociju i unaprjeđivanje poslovne aktivnosti poduzetnica, koja cilja potaknuti razmjenu znanja, tehnologija i inovacija, ohrabriti žene na veći poduzetnički angažman te olakšati ulaganje u obrazovanje i učenje u poduzetničkom sektoru – vole i kolege poduzetnici te sve češće s nama surađuju. U tom ozračju očekujemo i više od 600 gošći i gostiju iz cijele Europe na Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe, 08. 03. 2018. te se radujemo svim Vašim idejama, komentarima, informacijama i savjetima, kako još više unaprijediti položaj žena u poduzetništvu.

Naš tim

Sanela Dropulić

Zaprešić
Direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra
Vlasnica tvrtke Expert Product d.o.o.

Mirela Glavaš

Nova Gradiška
Idejna začetnica projekta Grad prijatelj ženskog poduzetništva
Vlasnica tvrtke Kontoar d.o.o.

Antonija Šimunković

Jakovlje
Projektna managerica
Vlasnica tvrtke Invise savjetovanje j.d.o.o.

dr. Mirjana Semenić Rutko

Vukovar
Projektna managerica
Vlasnica Specijalističke
ginekološke ordinacije

Maja Puškarić

Petrinja
Projektna managerica
Suvlasnica tvrtke Nas pet j.d.o.o.

Marijana Jakić

Split
Projektna managerica
Vlasnica tvrtke Mitella d.o.o.

Slavica Šipicki

Zagreb
Direktorica Poduzetničkog sajma

Maja Žulj

Đakovo
Projektna managerica

Amadea Krajnović

Zagreb
Projektna managerica
Vlasnica tvrtke Red lips j.d.o.o.

Branko Pavlović

Zagreb
Senior konzultant

Mario Barać

Lipik, Pakrac
Projektni manager
Vlasnik obrta Sezam PR
za marketing i oglašavanje

Marina Madunič

Ljubljana
Projektna managerica za Sloveniju
Vlasnica tvrtke Agroforest d.o.o.