Expert Product tim sukreator prve slikovnice Ja sam mali poduzetnik koja je podijeljena u više od 10 tisuća primjeraka diljem Hrvatske

Slikovnica “Ja sam mali poduzetnik” autorice Sanele Dropulić, vlasnice i direktorice tvrtke Expert Product svečao promovirana u sklopu mjeseca poduzetništva i u Poreču, s kojim Expert Product surađuje, posebice na promociju poduzetništva od početka 2019. godine.

Time je prva slikovnica koja uči o poduzetništvu jugoistočne Europe nakon kontinentalnog dijela naše države, stigla prvi puta i među mališane u Istri, točnije među prvima u Poreč gdje će biti besplatno podijeljeno 500 primjeraka druge naklade slikovnice po porečkim vrtićima i osnovnim školama.

Promocija slikovnice, kao i njezina podjela mališanima u Poreču ima temeljni cilj – potaknuli poduzetničko promišljanje od malih nogu, kod djece u starijih vrtićkih grupa, kao i učenika nižih razreda osnovnih škola.

Naša slikovnica koja uči o poduzetništvu je iznad svih stranačkih, političkih, društvenih podjela kojima je Hrvatska danas duboko prožeta, a cilja zajedničkom rezultatu – odgojiti mlade naraštaje u duhu poduzetništva. Danas Hrvatska bilježi egzodus građana izvan granica u potrazi za boljom egzistencijom, a poduzetništvo je jedini učinkoviti odgovor da to osiguraju u domovini. Budemo li djecu poticali na poduzetničko promišljanje već od malih nogu, od sada i kroz slikovnicu “Ja sam mali poduzetnik!” naši najmađi na vrijeme će upoznati svu ljepota rada kroz kreiranje vlastitih projekata od ideje do realizacije. I na taj način kada izađu jednog dana na tržište rada, imat će mogućnost odabrati otvaranje vlastite tvrtke ili obrta umjesto kupnje jednosmjerne karte za odlazak van Hrvatske – izjavila je u povodu promocije slikovnice u Poreču autorica prve slikovnice jugoistočne Europe koja uči o poduzetništvu Sanela Dropulić, direktorica tvrtke Expert Product.
Prva naklada slikovnice od 10 tisuća primjeraka podijeljena je na području Zagreba, Nove Gradiške, Pakraca, Zaprešića i Petrinje, te Županija – prijatelja ženskog poduzetništva – Varaždinske, Krapinsko zagorske i Međimurske županije.

Aktualno - ostale objave

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest