Edukacije Expert product tima u Lipiku

Veliki interes za novim znanjima radi unapređenja poslovnih aktivnosti

Expert Product predavački tim održao prve edukacije u Lipiku, Zaprešiću i Novoj Gradiški za poduzetnice i poduzetnike

O poduzetništvu se ne uči u osnovnim i srednjim školama, a tek rijetko i nedovoljno na fakultetima. Većina poduzetnika “sam je svoj majstor", iako su edukacije u ovom dijelu gospodarskih aktivnosti neophodne tijekom cijelog radnog vijeka. Stoga je naglasak Expert Product tim osigurati potrebna tržišna znanja za poduzetnike, ali i one koji će to tek biti, kako bi imali što veću profitabilnost svojih gospodarskih aktivnosti.

Među prvim ovogodišnjim edukacijama održanim za više od sedamdeset polaznika, Expert Product tim u sastavu Mirela Glavaš, Dražen Stopić i Sanela Dropulić održati su radionice i predavanja u Lipiku, Novoj Gradiški i Zaprešiću. Interes polaznika – i iznad očekivanja, što dovoljno govori kolika je potreba za edukacijama kada su u pitanju poduzetnici i svi oni koji će to tek postati.

Sanela Dropulić
Predavačica
Mirela Glavaš
Predavačica
Dražen Stopić
Predavač

Od Požege do Lipika

Mlada Mateja Đaković koja je ravno poduzetnica desetak dana, dobro to osjeti pa je iz rodne Požege stigla u Lipik na edukacije proljetnog ciklusa predavanja. “Novopečena" poduzetnica koja se odlučila na taj važan korak iz želje biti “sama sebi šefica", nije skrivala oduševljenje edukacijom, za koju kaže da je dobro došla i s koje nosi potrebna znanja.
Imam velike ambicije, pa sam dala otkaz i pokrenula vlastiti biznis. Planiram u prvoj godini investicije koje će mi pomoći razvoju poslovnih aktivnosti i svemu onome što želim poduzetnički razvijati. Odlične su mi edukacije i voljela bih da i tako nešto postoji i u Požegi za jače poduzetništvu – ocijenila je mlada Mateja Đaković, sudionica prve od šest edukacija u Lipiku.

Mateja Đaković

Mateja Đaković

Sonja Jurišić- Nova Gradiška

Sonja Jurišić

Iznimno živo i radno je i na proljetnim predavanjima u Novoj Gradiški gdje se u prosjeku okupi i do 25 poduzetnica i poduzetnika, kao i onih koji će to tek biti.
– Planiram otvoriti svoje poduzetništvo i uzeti život u svoje ruke, mislim da još mogu puno dati i želim to. Godinu dana sam nezaposlena, nakon što sam ostvarila 25 godina radnog staža i mislim da je došlo vrijeme da pokrenem nešto svoje. Edukacija je izvanredna, kako sadržaj koji je izrazito motivirajući, tako i sama predavačica Sanela Dropulić za koju se vidi da ima puno iskustva i da nam ta iskustva zna i želi prenijeti – komentirala je buduća poduzetnica Sonja Jurišić ne skrivajući želju da čim prije dođe i na nove edukacije u Novoj Gradiški.
Edukacije za poduzetnike u Lipiku, Novoj Gradiški te Zaprešiću u proljetnom ciklusu predavanja bavit će se temama poput motivacije na poduzetništvo, upoznavanja trendova na tržištu, te kako uspješno pozicionirati proizvode i usluge na tržištu, usmjeriti pozornost poduzetnika na kvalitetnu prezentaciju svojih poslovnih aktivnosti, kao i upoznati polaznike s trendovima budućnosti, uz osnove računovodstva i pisanja projekata za EU fondove, digitalnog marketinga i komunikacija, te unapređenje prodajnih tehnika, prijeko potrebnih svakom poduzetniku.

Stolica više traži se i na predavanjima u Zaprešiću

U nazočnosti brojnih poduzetnika i onih koji će to biti, pristiglih pristiglih na predavanje ne samo iz ovog grada, nego i okolnih mjesta.
Antonija Šimunković iz Jakovlja poduzetnica je nekoliko mjeseci. Ova vlasnica tvrtke Invise savjetovanje j.d.o.o, upisala je u svoj kalendar svih šest predavanja u Zaprešiću koje s nestrpljenjem očekuje.

Antonija Šimunković

Antonija Šimunković

– Kako sam ja novopečena poduzetnica svako novo znanje i iskustvo su dobro došli. Posebice jer je malo danas kvalitetnih edukacija koje si poduzetnici mogu priuštiti, a ovako sadržajna je više nego dobro došla. Također kontakti i nova poznanstva s edukacija su korak više u unapređenju poduzetništva. Edukacija koju sam poslušala kao prvu, ali i sve nadolazeće odlično mi izgledaju, mislim da će pokriti temama sve ono što treba poduzetnicima ne samo na početku poslovne aktivnosti, nego i kada su dugo na tržištu te svakako dolazim i na sve ostale koje slijede u ovom proljetnom “izdanju" – komentirala je poduzetnica iz Jakovlja Antonija Šimunković.

Sanela Dropulić, jedna od predavačica na Expert Product tima na edukacijama u Lipiku, Novoj Gradiški i Zaprešiću naglasila je problem što u hrvatskom obrazovnom sustavu rijetko postoji programi izobrazbe za poduzetništvo i specifične okolnosti poslovanja na realnom tržištu čime su edukacije koje se organiziraju za poduzetnike i sve one koji to žele biti, prijeko potrebne.

Sanela Dropulić

Sanela Dropulić, predavačica

– Stručni predavači Expert Product tima, koji su i sami poduzetnici s bogatim poslovnim iskustvom pripremit će polaznike za brojne izazove tržišta, od trenutka kada se sa svojim proizvodima i uslugama nađu na njemu, ali i ako imaju svoj poduzetnički projekt već godinama. Naš program edukacija uključuje teme poput izrade poslovnog plana, poslovanja u cloudu, kvalitetne prezentacije poduzetničkih usluga i proizvoda na tržištu, prodajne tehnike, brandiranje, izgradnju vizualnog identiteta, osnove marketinga i odnosa s javnošću, važnost digitalnog komuniciranja, kako povlačiti sredstva iz EU fondova, važnosti kreativnosti u poduzetništvu i još mnoge druge prilagodljive potrebama svake poduzetnice i one koje će to tek biti – nabrojala je predavačica Expert Product tima.