Hari Rončević spektaklom „Treći put“ obilježio 20 godina predanog rada na glazbenoj sceni i uz potporu tima Expert Producta

„Ovaj koncert zamislio sam da u njemu guštate kao u vlastitom dnevnom boravku, pa ne zamjerajte što večeras nisam ozbiljan“ – riječi su kojima je odmah na početku koncerta Hari Rončević „razgalio“ publiku koja je napunila u utorak, 23. svibnja 2017. do posljednjeg mjesta Koncertnu dvoranu „Vatroslava Lisinskog“ u Zagrebu. U promociji ovog velikog glazbenog spektakla kojim je splitski kantautor – miljenik publike zbog predanog i nepatvorenog glazbenog izričaja, koji nosi potpis dalmatinskog šarma, humora, proslavio dvadeset godina glazbenog rada, potporu u tržišnim komunikacijama te foto produkciji dao je i Expert Product tim.

Romantik u duši, snažan na sceni, upečatljiv kroz svoju glazbu, te kako sam za sebe kaže – dosljedan sam sebi, koncertom pred zagrebačkom publikom naš klijent Hari Rončević dao je sukus svog kantautorskog rada od prvog pojavljivanja u glazbenom svijetu. Bio je to i svojevrsni poklon publici koja prepoznaje kreativni glazbeni rad dug više od dva desetljeća te treći nastup splitskog glazbenika u prekrasnom okružju dvorane Lisinski, za čiju besprijekornu izvedbu u dijelu tržišnih komunikacija se pobrinuo i Expert Product tim.