U SURADNJI S HRVATSKIM OLIMPIJSKIM ODBOROM

Diljem Hrvatske brojni sportski triatlon rekreativni programi za aktivnije, zdravije i mršavije građane Lijepe naše i uz potporu Expert Product tima

Uz potporu Hrvatskog olimpijskog odbora, te Grada Zagreba, Hrvatski trialon savez kreće u provedbu diljem države Triatlon kupa Hrvatske. Riječ je o sportskom – rekreativnom i profesionalnom cjelogodišnjem natjecanju diljem Hrvatske, od Iloka do Konavla, u nekoliko disciplina triatlona, kako bi od najmlađeg uzrasta (sedam godina najmlađi registrirani natjecatelj) do 80 godina (najstariji registrirani natjecatelj) potaknuli građane Hrvatske na sportsku aktivnosti, kojemu potporu u tržišnim komunikacijama pruža i Expert Product tim.

Strategija ovog projekta usmjerena je podizanju zdravstvenog stanja nacije, te  unaprijeđenju tjelesne aktivnosti hrvatskih građana. Naime, ona je sada izrazito niska u odnosu na ostale članice EU-a – građani Hrvatske premalo se bave sportom, premalo su aktivni i u rekreativno i u profesionalnom sportu, te na tjednoj bazi svega 6 posto građana više od tri puta dulje od trideset minuta upražnjava neku aerobnu aktivnosti, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare koju je uz potporu HOO-a i Grada Zagreba organizirao Hrvatski triatlon savez.

Medijsku promociju projekta u cijelosti pruža Expert Product tim, kao i prepoznatljivost ovog projekta u hrvatskoj javnosti.