Sofija Bajić - prva s lijeva, uz kolegice iz redije na predstavljanju kongresa

Poduzetnicama i managericama jugoistočne Europe na međunarodnoj konferenciji „Biznis u štiklama“ održali smo predavanje o poslovnim trendovima budućnosti

Pred više od 150 okupljenih managerica i poduzetnica jugoistočne Europe, na međunarodnoj konferenciji Biznis u štiklama, koja se održala u Novom Sadu, 15. lipnja 2017. godine tim Expert Producta održao je predavanje i edukaciju na temu „Poslovni trendovi budućnosti!“

Naša edukacija iznijela je pregled trendova koji nas očekuju u narednih deset godina s naglaskom na poduzetništvo, tehnologije, radne odnose, tržišne trendove te navike kupaca kao prodajne strategije…Edukacija se bavila i  makro i mikro analizom tržišta, ali je i dala predviđanja poslovnih aktivnosti, tržišnih trendova i afiniteta klijenata do 2025 godine.

U posljednjih deset godina svijet se promijenio brže i drastičnije nego u posljednjih stotinu, a vrijeme stalnih promjena, novih sadržaja, te zajedno s njima i novih tržišnih izazova tek dolazi i u njima se treba kvalitetno snaći te uspješno poslovati.

Upravo s ciljem ostvarivanja profitabilnosti te učinkovite pripreme za sve izazove tržišta, naš tim Expert Product pruža konzultantske usluge analize tržišta kao i predviđanja trendova budućnosti kako bi bili što spremniji za ono što nas čeka u poslovanju.