CEDEVITA LIPIK 3X3 CHALLENGER – 30.6. do 1.7. održan uz komunikacijsku potporu Expert Product tima

Ljubitelji ulične košarke s velikim užitkom pratili su 30. lipnja i 01. srpnja 2017.-  drugi po redu  CEDEVITA LIPIK 3X3 CHALLENGER 2017. , koji je odigran u Lipiku po prvi puta od proglašenja 3 x 3 olimpijskim sportom.

Lipik je, i uz pomoć Expert Product tima, kao grad koji broji 2.170 stanovnika postao košarkaška prijestolnica međunarodnog spektakla u uličnoj košarci, koji je ove godine ugostio 8 od deset najboljih svjetskih ekipa i 35 igrača iz svjetskog Top 50 poretka, trenutačno najmlađeg olimpijskog spota na svijetu.

Ekipa Novi Sad Al Wahda pobjednik je Cedevita Lipik 3×3 Challengera, a Lipik je postao domaćinstvom turnira jedan od svega trinaest gradova u svijetu kojemu je FIBA dodijelila domaćinstvo Challenger turnira (ostali domaćini su Moskva, Bukurešt, Nanjing, Penang, Odense, Haag, Ulaanbaatar, Huai An, Ljubljana, Taipei City, Sao Paolo i Sibiu).

Za ovaj značajni turnir organizirali smo provedbu dijela komunikacijske strategije projekta te medijsku promociju u Hrvatskoj i regiji.