Expert Product tim sudjeluje u izgradnji online prodaje proizvoda ljekarni

Govoriti o navikama pri kupnji hrvatskih potrošača – znači stalno pratiti i unapređivati i online shopping, koji iako još nedovoljno razvijen, ipak uzima maha među kupcima jugoistočne Europe. Tim Expert Producta zadužen za web developing kao i SEO optimizaciju te tržišno komuniciranje od početka rujna radi na projektu razvoja i izgradnje online prodaje proizvoda ljekarni za klijenta Prima Farmacia.

Naše aktivnosti bit će usmjerene podizanju tržišne vidljivosti online prodaje ove vrste, ali i prepoznavanja lakoće “kupnje iz naslonjača” proizvoda ljekarni.

Jer trenutačno svaki četvrti građanin Hrvatske kupuje putem interneta. Najviše se kupuje odjeća, elektronički uređaji, uređaji za kućanstva, igračke i knjige. No, trendovi se sve više mijenjaju i u „korist“ web shoppova ljekarni.

Tržišni trendovi, kao i razvoj novih tehnologija koje podupiru online poslovanje idu u prilog tomu i da ćemo sve više koristiti proizvode i usluge ljekarni upravo kroz on-line narudžbe u čijem tržišnom razvoju će dati doprinos za svoje klijente i tim Expert Product.