Misija

Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi, kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.

Bez obzira jeste li u “raljama realnog tržišta" godinama ili pak desetljećima, ili ste tek na početku svog poduzetničkog angažmana, uvijek će Vas pratiti pitanje

Kako od dobre ideje realizirati utrživ proizvod ili uslugu?

Neke od najboljih ideja ovog svijeta postale su bezvrijedne jer su ostale upravo ono što jesu – ideje.

Snagu vaše ideje, ali i vašeg poduzetništva najbolje testira tržište.

Misija Expert Product tima

je pomoći svakoj poduzetnici i poduzetniku kvalitetno pozicionirati svoj proizvod ili uslugu na tržištu, doći do kupca i ono što je još bitnije  –  da ga zadrži.

Znanje
Iskustvo
Cilj

Tim kojega okupljamo svojim znanjem, iskustvom, zalaganjem i projektima stvara učinkovite i profitabilne aktivnosti te ostvarujemo u zajedničkoj suradnji s klijentom željene ciljeve. Poduzetništvu pomažemo da se razvija u pravcima koje tržište očekuje, predviđajući njegove trendove i potrebe, u prvom redu stavljajući potrebe kupca i našeg klijenta na prvo mjesto.

Expert Product tim

Sanela Dropulić

Direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

Branko Pavlović

Konzultant tima

Dalibor Vašarević

Web i grafički dizajner

Antonija Šimunković

Project manager

Kristina Krstinić

EU projektantica

Mirela Glavaš

Računovodstvo i porezno savjetovanje

Iako za našim uslugama neki klijenti posežu tek u trenucima kad poslovne aktivnosti počinju stagnirati ili još gore – slabiti, usluge Expert Product tima za učinkovite poslovne aktivnosti uvijek su potrebne želite li kvalitetno odgovoriti na sve izazove tržišta.

Pouzdan partner za sve Vaše tržišne izazove