O nama

Expert Product

Expert Product

je prva hrvatska tvrtka usmjerena pružanju outsourcing usluga za uspješan početak i upravljanje poduzetništvom na hrvatskom i inozemnom tržištu. Expert Product okuplja brojne stručnjake za marketing, odnose s javnošću, digitalno komuniciranje, web i grafički dizajn, EU projekte, edukacije u poduzetništvu, računovodstvo, pravno-savjetodavnu pomoć i ostala područja nastojeći svakoj tvrtki ili obrtu olakšati poslovanje u realnom sektoru te pronaći učinkovite odgovore za razvoj i napredak poslovanja.

Web dizajn
100%
Grafički dizajn
100%
Marketing
100%
Odnosi s javnošću
100%
EU projekti
100%

Naše usluge koriste i inozemni klijenti koji investiraju ili žele poslovati na hrvatskom tržištu, a radi lakšeg snalaženja u hrvatskim poslovnim prilikama.

Temeljem iznesenih želja i potreba klijenta za pozicioniranjem na tržištu usluga ili/i proizvoda te poslovnih angažmana, u kombinaciji s našim znanjem, iskustvom, zalaganjem i projektima stvaramo  učinkovite i profitabilne aktivnosti te ostvarujemo u zajedničkoj suradnji s klijentom željene ciljeve.

Tim Expert Product, u svom portfelju, među brojnim referencama, ima i Virtualni ženski poduzetnički centar wwww.poduzetnica.hr – prepoznat je među mnogim institucijama, poslovnim i pravnim subjektima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Pouzdan partner za sve Vaše tržišne izazove