Izgradili smo brand Backo Mini Express – petu najveću maketu željeznice Europe i osigurali božićne darove za sve ljubitelje vlakova

Backo Mini Express, peta najveća maketa željeznice Europe postavljena u Gundulićevoj ulici br. 4 u glavnom hrvatskom gradu, ove godine po treći puta, uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba, sudjeluje sa svojim blagdanskim sadržajem u projektu Advent u Zagrebu.

Expert Product u brandiranju i tržišnom pozicioniranju ovog iznimnog turističkog projekta od samog je početka uz ekipu Backo Mini Expressa, gradeći njegovu prepoznatljivost diljem Hrvatske, ali i izvan nje.
Raduje nas što je Backo Mini Express iznova jedan od najposjećenijih sadržaja najboljeg blagdanskog sajma Starog kontinenta te jedan od najdražih mjesta za posjet stranim turistima koji dolaze u Zagreb.

Kako bi nagradili sve koji prate nastajanje i rast makete, kao rezultat čistog volonterizma i zaljubljenosti u vlakove, koja danas predstavlja iznimno popularan i rado posjećeni sadržaj najboljeg Adventskog sajma u Europi, ulaz na Backo Mini Express bit će besplatan za sve posjetitelje.

Ulaz na maketu bit će u cijelosti besplatan 27., 28. i 29. prosinca ove godine u vremenu od 13:00 do 21:00 sat kao blagdanski poklon svim malim i velikim ljubiteljima vlakova.

Aktualno - ostale objave

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest