Medijska potpora najvećem sajmu inovacija Arca 2019

17. po redu izdanje međunarodne izložbe inovacija ARCA 2019 održane u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, proteklo je kroz medijsku potporu i promociju koju je pružao tim Expert Product za klijenta Udrugu inovatora RH.

Na izložbi ARCA 2019 i ove godine su bile predstavljene inovacije i nove tehnologije iz gotovo svih područja ljudskoga rada, od industrije do svagdašnjice, koje su rezultat rada inovatora pojedinaca, istraživačkih timova iz privatnoga i javnoga sektora, akademske zajednice i znanstvenih ustanova te inovativnih i razvojnih tvrtki iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kine, Irana, Poljske, Srbije i Slovenije. Na izložbi su se predstavili i mladi inovatori, učenici srednjih tehničkih škola i studenti hrvatskih sveučilišta.

Iznimno smo ponosi što smo za 17. Međunarodni sajam inovacija ARCA 2019. kojega je pohodilo više od 90 domaći i 50 izlagača – inovatora iz 15 zemalja Europe i svijeta, s brojnim premijernim rješenjima u funkcionalnom, dizajnerskom i sadržajnom segmentu življenja, pružali cjelovitu medijsku potporu i promociju.

Aktualno - ostale objave

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest