Klijenti o nama

Bez obzira jeste li “u raljama realnog tržišta” desetljećima ili ste tek na početku svog poduzetničkog angažmana, uvijek će Vas pratiti pitanje – kako od dobre ideje realizirati utrživ i profitabilan proizvod ili uslugu.

Neke od najboljih ideja ovog svijeta postale su bezvrijedne jer su ostale upravo ono što jesu – ideje. Snagu vaše ideje, ali i vašeg poduzetništva najbolje testira tržište, kroz koje ćemo Vas upravo mi Expert Product provesti i voditi kvalitetno, pouzdano i stručno kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Baš kako su to učinili mnogi naši zadovoljni klijenti, u brojnim sferama poslovnog angažama.

Neki od naših zadovoljnih klijenata su:

Antun Urbić Backo

vlasnik Backo Mini Expressa
najveće makete željeznice jugoistočne Europe

Ovo je odličan način da poduzetnik za manje novaca dobije veliki učinak.

Moja vlastita tvrtka koja je knjigovodstveni servis također je outsourcing za velike tvrtke koji nas koriste za svoje usluge.

Mi također gdje god možemo rado također koristimo outsourcing gdje god nam zatreba jer nam to štedi novac. O ovom poslovnom sadržaju mislim sve najbolje.

Ono što putem platforme Expert product koristimo kao outsourcing su tržišne komunikacije, grafički dizajn, digitalni marketing, te smo iznimno zadovoljni kvalitetom usluge kao i učinkom iste.

Marijana Vidak

direktorica tvrtke Nova Generacija Softvera d.o.o. Zagreb

Malim tvrtkama je jednostavnije, a često i jeftinije i efikasnije koristiti outsourcing različitih usluga potrebnih za početak i vođenje poslovanja, a koje im povremeno ili po potrebi trebaju. Na taj način se u tvrtki mogu fokusirati na svoje osnovno poslovanje i razvoj svojih proizvoda i usluga, a istovremeno i biti učinkovitiji. Kada imamo odgovornog i pouzdanog partnera koji nam odrađuje različite specifične usluge, a možemo se osloniti na njih jer su specijalisti za određena područja, znamo da će isporučiti dogovorene ili postići i bolje rezultate u kraće vrijeme i uz manje troškove.

Prednosti takve suradnje kroz outsourcing posebnih usluga, uz redovitu komunikaciju, brainstorming i izvještavanje odrađeno sa kvalitetnim vanjskim timom, osim postavljenih ciljeva mogu dovesti i do novih ideja, razvoja drugih usluga,.. a osnovno je da se tvrtka može fokusirati na rast i dalji razvoj, dok istovremeno i partner tj pružatelj usluga se u tom procesu prilagođava potrebama ili promjenama, pa se tako stvori pozitivna simbioza i na kraju svi profitiraju. Naravno, na taj način firma ne mora dodatno zapošljavati visoko specijalizirani i često skup kadar koji mu treba samo povremeno, a do kojeg je često i teško doći. Malim firmama u pravilu sve usluge koje nisu osnovni ili core business značajno oduzimaju resurse ili gube vrijeme na istraživanje ili učenje, a s rezultatima koji se ne mogu uspoređivati s onim koje pružaju specijalisti, što utječe i na osnovno poslovanje.

Kao mala informatička tvrtka orijentirana na performanse i optimiziranje aplikacija od low level do high level/arhitekture aplikacija, odlučili smo se na suradnju s timom Expert Producta u promoviranju proizvoda, Templater libraryja. Kada smo primjetili da naši klijenti sve više cijene Templater i oduševljeni su njegovim mogućnostima, odlučili smo se na njegovo službeno prezentiranje i predali palicu pouzdanom specijalistu za tržištne komunikacije. Sav posao planiranja i pripreme marketinških i drugih aktivnosti tim Expert Producta odrađuje samostalno u kontinuiranim konzultacijama s nama i za sada smo zadovoljni njihovim angažmanom te se nadamo dugoj uspješnoj suradnji.

Fran Poštenjak

vlasnik i direktor
tvrtke ARBORING

Marketinška komunikacija sve je kompleksnija danas u vrijeme sve veće zakrčenosti marketinških kanala, ali i zasićenja klijenata raznim uslugama i ponudama. Iz toga razloga bitno je odabrati način marketinške komunikacije koji je relevantan za korisnike usluga.

Stručnim savjetovanjem i odabirom najbolje marketinške strategije Expert Product pomogao mi je da inovativne ideje i usluge predstavim u najboljem svjetlu potencijalnim klijentima.

Prema dosadašnjim pokazateljima mogu zaključiti da tvrtka Expert Product pruža vrhunsku uslugu koja je temeljena na dugogodišnjem iskustvu te kao takva je od velike pomoći prilikom bavljenja poduzetničkom aktivnošću.

Sanja Balenović

vlasnica i direktorica tvrtke
MINT IT Zagreb

Jedna od glavnih grešaka mladih poduzetnika je da pokušavaju postati Katica za sve – radi što manjih troškova (koji su pogotovo važni na početku poslovanja kad je novca najmanje) i nemogućnosti da se oslonimo na druge, često pokušavamo sve napraviti sami – obrtnici sami vode svoje knjigovodstvo, izbjegavamo pitati savjete pravnika ili poslovnih savjetnika i oslanjamo se na Internet, susjedove priče i slično, sami se reklamiramo, pišemo si Pravilnik o zaštiti na radu, učimo se izraditi jednostavnu web stranicu ili se mučimo sa Facebookom, …

Posljedica takvog ponašanja i stanja uma je da vrlo brzo imamo sve manje i manje vremena za ono radi čega smo se upustili u poduzetništvo, a sve više i više vremena trošimo na administraciju, tehnikalije, marketing i sve ono što nas zapravo nikad nije ni zanimalo. Početni entuzijazam nam se potroši, životna energija nam odlazi na obaveze koje nas ne vesele i polako naš posao može upasti ili u kolotečinu prosječnog, ili se s vremenom ugasi.

Vjerujem da svi mi koji krećemo u poduzetništvo imamo talente koji nam mogu ostvariti uspjeh i imamo želju, volju i snagu da to i postignemo. Ono što je vrlo važno imati na umu je da se trebamo držati onoga u čemu smo najbolji i gurati taj dio priče. A za ostalo trebamo ili zaposliti nekoga (ako za to imamo mogućnosti i potrebe) ili unajmiti vanjsku tvrtku kojoj ćemo pokloniti povjerenje da će to moći kvalitetno raditi. Uspješno poduzetništvo nije utrka na 100m. To je maraton u kojem će ulaganje u kvalitetne partnere i suradnike danas biti višestruko vraćeno na duže staze.

Surađujemo sa Sanelom Dropulić duže nego postoji tvrtka. Usluge njenog tima su kvalitetne i profesionalne, bez toga naše suradnje ne bi ni bilo. Međutim, u toj suradnji dobivam i dodatnu vrijednost koja ih uzdiže iznad prosječnih pružatelja bilo kojeg tipa usluga. Naime, nikad se nisam osjetila kao “samo jedan u nizu klijenata” kojeg se odrađuje od fakture do fakture. Sanela ima jako osoban pristup svojim klijentima i trudi se osigurati upravo ono što bi za njenog klijenta u tom trenutku bilo optimalno – iako se mi ni sami nekad ne sjetimo da je to nešto što želimo ili uopće trebamo. Upravo ta činjenica da netko razmišlja o nama izvan okvira naših propisanih dogovora čini da se na nju i njezin tim možemo osloniti u potpunosti. Meni osobno je to neprocjenjivo u svakoj suradnji

Ana Zibar

influencerica, blogerica i vlasnica digitalnih platformi Ženski svijet

Kada bi u poslovnom svijetu bilo više osoba Sanela Dropulić koja je na čelu Expert Product tima, taj svijet bi bio puno ljepše mjesto!

Sanela je sposobna i marljiva žena, koja čvrsto stoji na zemlji i kako kaže tako i napravi.

U moj poslovni svijet je unijela svijetlo zbog čega rad nje i njene tvrtke preporučujem svim poduzetnicima koji ozbiljno shvaćaju svoj posao i koji su spremni za dobru suradnju.

Dina Vukičević

direktorica i vlasnica tvrtke Gentle Day d.o.o. Vinkovci

Kada smo se odlučili krenuti s našim biorazgradivim, ekološkim Gentle Day proizvodima na tržište hrvatske, ali i regije sasvim nam je razumljivo bilo da ćemo angažirati stručni tim Expert Producta koji je velika potpora u tržišnom brandiranju, prodaji, pronalasku kupaca.

U svega tri mjeseca zajedničkog rada, rezultati su bili više nego zadovoljavajući, a strategija prodaje, uspostava prodajnih kanala, kao i pronalazak kupaca što nam je osigurao Expert Product tim ne samo da su polučili ostvarenje ciljeva, nego su i temelj našeg poslovnog razvoja.

Iznimno smo zadovoljni ovom suradnjom koja je udarila temelje naše poslovne profitabilnosti i razvoja na hrvatskom, ali i regionalnom tržištu.

Amadea Krajnović

vlasnica branda Red lips

“U poduzetništvu sam više od četvrt stoljeća i kroz “učenje poduzetništva” stekla sam poprilično poduzetničkog iskustva u svim “ulogama” koje poduzetništvo od nas zahtjeva.

Sve naše “uloge” koje trebamo zadovoljiti u poduzetništvu iziskuju naš veliki angažman, a ostavljaju nam premalo vremena da se posvetimo onome što volimo raditi i zbog čega smo na kraju i krenuli u poduzetništvo.

Na temelju svog dugogodišnjeg poduzetničkog iskustva, danas mogu reći da je jako važno angažirati profesionalce za sve one poslove koje naše poslovanje zahtijeva, kako bi se što kvalitetnije mogli posvetiti obavljanju poslova koje volimo.

Upoznavši gospođu Sanelu, direktoricu Expert producta i Virtualnog poduzetničkog centra na 1. Kongresu poduzetnica, a koja me privukla svojom neposrednošću, toplim osobnim pristupom i s ogromnom pozitivnom energijom, odlučila sam se pridružiti Virtualnom ženskom poduzetničkom centru kao Loyalty članica.

Surađujući zajedno na nekoliko projekata, a nakon što sam već duže vrijeme tražila osobu koja će preuzeti tržišno komuniciranje tvrtke RED LIPS registriranu za obavljanje usluga professionalnog make upa, odabrala sam gospođu Sanelu između velikog broja PR stručnjaka na tržištu, zbog njezine profesionalnosti, iskustva, znanja, točnosti, pozitivne energije kojom zrači i nesebičnog angažiranja da pronađe najbolju moguću opciju za tvrtku, proizvod ili uslugu koju prezentira, a za Vas kao njezinog klijenta. Nepresušni je izvor ideja koje se rađaju brzinom svjetlosti, a kojima odmah posloži kockice i kreće u realizaciju.

S osobitim poštovanjem gospođu Sanelu Dropulić mogu preporučiti svima onima koji žele profesionalnu poslovnu suradnju za sve poslove koje tim Expert product na čelu s gdjom Sanelom ima u svojoj ponudi. Delegirajući dio svog poslovanja u ruke gospođe Sanele i profesionalnog tima Expert product, slobodno se možete posvetiti onome zbog čega ste i krenuli u poduzetničke vode, jer će svi preuzeti zadaci biti profesionalno odrađeni s velikim osmjehom na zadovoljstvo svih uključenih.

Siniša Prugovečki

vlasnik tvrtke Metroteka

Smatram da je tržišno komuniciranje korisno za tvrtku, a da je bolje da se tvrtka fokusira na ono u čemu je stručna, te ovo drugo prepusti onima koji su u tome stručni. Zasto sam angažirao Expert product stručnjake jer sam vidio da ste “neumoljivi kao buldožer”.

Naime – sve što smo se bili do sada dogovorili ili je bilo točno to ili je bilo još bolje. Povjerenje nije upitno, a to je teško danas postići.

Drugim klijentima bih to isto preporučio jer je tržišna komunikacija veliki stres i zahtjeva resurse i nikad nisi siguran jesi li izvukao maksimum. Ovako ili sam siguran da ste vi izvukli maksimum, ili mogu VAS kriviti, a ne sebe, pa je opet stres manji. 😊

Martina Kuntić

vlasnica tvrtke Dimora d.o.o. iz Križevaca

Za outsourcing usluge sam se odlučila iz nekoliko razloga a to su:

  1. Smatram da nisam dovoljno stručna u području tržišnog komuniciranja te da nemam dovoljno poznanstva i znanja da bih kvalitetno odradila taj dio svog poslovanja, također nemam toliko vremena posvetiti se tržišnom komuniciranju koliko to neka druga tvrtka – u ovom slučaju tvoja – može.
  2. Za tvrtku Expert product odlučila sam se jer najbolje razumijete moje poslovanje, moje želje i potrebe te me najkvalitetnije možete dovesti do mog cilja.
  3. Jako sam zadovoljna Expert Product uslugom i timom i svima te preporučam jer ste stručni u svom poslovanju, jer imate vremena posvetiti se meni kao vašem klijentu i prilagoditi se situacijama u kojima se nalazim i ono što je meni najvažnije da me ne iskorištavate kao što to većina ostalih u ovoj branši radi.

 

Ana Buljan

vlasnica luksuznih Villa na otoku Krku

Dijapazon usluga koje nudi Expert Product je stvarno velik, doista sve što zatreba. Posebice početnicima u biznisu i ženama koje imaju male tvrtke, ne neke velike kompanije.

Svakog svog klijenta Expert Product tretira vrlo osobno i na njega ne gleda kao nekog prolaznog. O svakom svom klijentu znaju jako puno. Uvijek se može doći uz željnu uslugu i po savjet, konzultacije, informacije …

Najbolje od svega – ako slučajno i nešto nemate u ponudi, a klijentu zatreba, vi ćete to pronaći za klijenta kako se primjerice meni dogodilo.

Ovo je puno učinkovitiji način poduzetničkog djelovanja, ne mora se ništa dodatno zapošljavati, ne gubi se vrijeme, novac, a dobiva učinkovitija usluga.

Dorijan Pavliša

Hrvatski triatlon savez

Hrvatski triatlon savez godinu dana surađuje s timom Expert Producta. Sama činjenica da smo produljili suradnju i za naredno razdoblje najbolja je reklama njihovih usluga i kvalitete istih, te ih toplo preporučamo svima kojima trebaju tržišne komunikacije.

Tim koji stoji iza promocije Hrvatskog triatlonskog saveza i koji donosi rezultate definitivno je tim Expert Product. Najveća potreba bila je stupiti u kontakt s medijima, što je angažmanom Expert Producta vrlo brzo uspješno riješeno.

Odradili smo nekoliko press konferencija, promovirali nekoliko naših projekta, te slobodno konstatiram da mogu biti i više nego zadovoljan benefitima ove suradnje.

Nino Balenović

vlasnik Privatne stomatološke ordinacije Balenović

Segment tržišnih komunikacija potrebna je stomatološkim ordinacijama, pa tako i nama. Za tu vrstu aktivnosti nemamo stalno angažiranu osobu, nego tu rado posežemo kroz outsourcing za uslugama koje nudi i Expert Product.

To nam je znatno isplativije, kvalitetnije, štedi novac, vrijeme, jako smo zadovoljni, te što je najbitnije nemamo potrebu angažirati vlastitog zaposlenika.

Toplo preporučujem svojim kolegama stomatolozima, ali i ostalim poduzetnicima da angažiranjem Expert Producta štede novac i vrijeme, a dobivaju učinak kojega žele u svom poslovanju.

Marjan Crnogaj

Tijekom studija marketinga na Ekonomskom fakultetu čuo sam više puta za pojam “demarketing” – slučaj u kojem je potražnja toliko velika da ponuda jednostavno mora odustati od dijela potražnje.

Isto je za nas u smislu PR reprezentacije te osiguravanja provjerenog mainstream media publiciteta tijekom kampanje za humanitarni košarkaški turnir “Snow Hakl” 2017. napravila gđa.Sanela Dropulić!

Tong Cheng

vlasnica lanca
China Restorana Asia

S obilježavanjem četvrt stoljeća poslovanja Asia restorana u Zagrebu (Nova Ves 88 i Ulica Augusta Šenoe 1) kao i Asia House, (Vlaška 9), te Asia Gold, Radnička cesta 52 (Green Gold Centar, II kat), Asia fast food Wok & Roll, Arena Centar i Wok & Roll, Avenue Mall te trgovine azijskim začinima i namirnicama Asia Store (Vlaška 9), angažirali smo Expert Product za usluge cjelovitih tržišnih komunikacija.

S jednim ciljem – da našu gastro ponudu približimo još više hrvatskim građanima i kroz nove vidove komunikacije – društvene mreže. Raduje nas suradnja sa stručnjacima Expert Producta i sigurni smo da ćemo zajedno kreirati zanimljive kampanje i doći do željenih rezultata u poslovanju.

Od naših brojnih zadovoljnih klijenata izdvajamo

Javni i državni sektor

Zaklada Konrad Adenauer, Plavi ured – Poduzetnički centar Zagreb, Razvojna agencija Zagreb, Hrvatska zajednica županija, Međimurska županija, Krapinsko zagorska županija, Varaždinska županija, Grad Split – HGK županijska komora Split, Grad Nova Gradiška, Grad Sisak, Grad Sinj, Grad Jastrebarsko, Grad Lipik, Grad Vukovar, Grad Pakrac, Grad Poreč, Grad Prelog, Grad Sveta Nedelja, Grad Zagreb, HGK – županijska komora Osijek, Razvojna agencija Vukovara – VURA, Razvojna agencija Lipika – LIRA, Volonterski centar Slavonski Brod i Razvojna agencija Slavonski Brod, Udruga za ravnopravno roditeljstvo, Udruga inovatora Hrvatske, Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi​, Europski parlament

Privatni sektor

Ageness beauty salon, Agjamal – modni brand tvrke Dimora, Arboring j.d.o.o., Asia Restorani – Zagreb, Backo Mini Express, Dario Zurovec, gradonačelnik Grada Sveta Nedjelja, Decoupage Repromaterijal Basic Art j.d.o.o., De Lux beauty saloni, Gentle day d.o.o., Happy igraonica i rođendaonica, Hrvatska glazbena mladež, Hrvatski autoklub usluge, Hrvatski triatlonski savez, Institut za migracije i narodnosti, Magis Tim d.o.o., Metroteka d.o.o., Office obrt za uredske usluge, PIP d.o.o., Plavi ured Grada Zagreba, Red lips brand, Stomatološka Ordinacija Balenović, Storia Amata d.o.o., Tim Valores d.o.o., Ulica snova d.o.o., Vu – Creator j.d.o.o.