O nama

Expert Product
je prva hrvatska tvrtka usmjerena pružanju outsourcing usluga za uspješan početak i upravljanje poduzetništvom na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Okupljamo brojne stručnjake za prodaju, brandiranje, porezno savjetovanje, marketing, odnose s javnošću, digitalno komuniciranje, web i grafički dizajn, EU projekte, edukacije u poduzetništvu, računovodstvo, pravno-savjetodavnu pomoć i ostala područja poslovanja, nastojeći svakoj tvrtki ili obrtu olakšati proboj, postojanje ali i razvoj na realnom sektoru.

Naš je zadatak pronaći učinkovite odgovore i rješenja za razvoj i napredak poslovanja svakog našeg klijenta i to na dugoročno održivim osnovama.

Naše usluge koriste i inozemni klijenti koji investiraju ili žele poslovati na hrvatskom tržištu, a radi lakšeg snalaženja u hrvatskim poslovnim prilikama te jednostavnijeg dolaska do željenih ciljeva, ali i kupaca i klijenata.

Savjetovanje u prodaji

Brandiranje

Porezno savjetovanje

Marketing

Odnosi s javnošću

Digitalno komuniciranje

Web i grafički dizajn

EU projekti

Edukacije u poduzetništvu

Računovodstvo

Pravno-savjetodavna pomoć

Ostalo savjetovanje u poslovanju

Krećemo od želja i potreba svakog klijenta za pozicioniranjem na tržištu, prodaji njegovih usluga ili/i proizvoda te poslovnih očekivanja klijenta koja pretačemo u konkretne rezultate kroz zajednički rad i individualni pristup. Takva strategija u kombinaciji s našim znanjem, iskustvom, zalaganjem i projektima stvara već cijeli niz godina učinkovite i profitabilne aktivnosti.

Naš imeprativ je dohvatiti željene i očekivane rezultate u suradnji s klijentom koji nema najčešće vremena, stručni tim, znanja, vještina, ali i smjernica kako to samostalno ostvariti.

Našim angažmanom klijent prije svega štedi novac, vrijeme i energiju, a dobiva svoj tim stručnjaka koji su uz njega 24 sata dnevno, sa samo jednim ciljem – da bude zadovoljan našim rezultatima i svojim ostvarenjima na realnom tržištu.

Naše desetogodišnje iskustvo kao tvrtke, te više od dva desetljeća poduzetničkih aktivnosti naših stručnjaka, s brojnim rezultatima na realnom tržištu te još brojnijim zadovoljnim klijentima, ta ostvarenja svakako dokazuju kao vrijedna povjerenja.