Ponosni na našu potporu mladim poduzetnicima u razvoju vlastitih projekata, ali i ostanku u Hrvatskoj

Od prvog dana postojanja tvrtke Vu Creator Expert Product tim je uz njezinog vlasnika, mladog poduzetnika Josipa Salaića (34) iz Tovarnika, kako bi razvio svoja „tržišna krila“ na temelju inovativnog, kreativnog projekta.

Ova mladi poduzetnik iz istočne Slavonije bavi se izradom personaliziranih dječjih igračaka i namještaja od drveta te osvaja kupce u Hrvatskoj, ali i izvan nje, zahvaljujući potpori i mentorstvu Expert Product tima.

Za tvrtku Vu Creator radimo cjelovite tržišne komunikacije, branding, kao i pre-sales te sales aktivnosti, uz definiranje i kreiranje digitalnog identiteta.

Mladi poduzetnik Josip Salaić planira osvojiti domaće tržište drvenih igračaka i unikatnog dječjeg namještaja. A svakako mu je u planu osim izvoza i jednog dana otvaranje tvornice na rodnoj slavonskoj ravnici, u kojoj će njegovi sumještani imati posao, a ne preko granica Lijepe naše.

Expert Product tim ponosan je što može biti od prvog dana u razvoju ne samo Vu Creatora i njegovih tržišnih pozicija, nego i uz mlade poduzetnike koji ostaju u Hrvatskoj, a ne odlaze iz Lijepe naše kako bi si osigurali egzistenciju.

Aktualno - ostale objave

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest