Sigurno kroz Hrvatsku – plod domaće pameti i kreativno rješenje za strane posjetitelje RH lansiran na tržište i uz pomoć Expert Producta

Godišnje se u Hrvatskoj dogodi više od 34.000 prometnih nezgoda u kojima stradavaju vozači, putnici i vozila. U svakoj desetoj prometnoj nezgodi sudjeluju vozila inozemnih registracijskih oznaka. Ove godine očekuje se priliv inozemnih turista cestovnim prometnim vezama i četiri puta veći od uobičajenog broja vozila na hrvatskim prometnicama, što višestruko povećava i rizik od nastanka prometne nezgode.

Kako bi svim inozemnim gostima koji dolaze u Hrvatsku (radi odmora, posjeta, poslovnih aktivnosti ili pak tranzita) olakšali situaciju u kojoj prometna nesreća ili kvar na vozilu može zagorčati putovanje, HAK-Usluge i ODINA Asistencija, klijenti Expert Pruducta i uz našu asistenciju lansirali su i stavili na tržište proizvod pod nazivom “SIGURNO KROZ HRVATSKU”.

Riječ je o proizvodu u kojemu je osmišljeno spajanje usluga pomoći na cesti i jamstva mobilnosti te usluga pomoći u naknadi štete iz prometne nezgode u jedinstveni paket usluga namijenjen prvenstveno turistima odnosno vlasnicima/korisnicima osobnih vozila inozemnih registracijskih oznaka koji posjećuju Republiku Hrvatsku.

Expert Product kreirao je vizualni identitet proizvoda, sukreirao web stranice, kao i ostale digitalne sadržaje web shopa, odradio prvu javnu i medijsku prezentaciju, te podupire tržišno lansiranje i pozicioniranje proizvoda.

Aktualno - ostale objave

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest