Zagreb među prvima u svijetu dobio Muzej vlakića i uz potporu Expert Product ima

Pet godina tim Expert Product prati i razvija prepoznatljivost marljivog maketarskog rada uloženog u Backo Mini Express – najveću maketa željeznice u jugoistočnoj Europi (peta najveća u Europi), koji je nedavno postao Muzej vlakića Zagreb.

Riječ je o projektu našeg klijenta, poduzetnika i inovatora Antuna Urbića Backa, koji je stvorio sa svojim timom pravi edukativno – prometni raritet ovog dijela Starog kontinenta, te projekt koji je gotovo 85 posto hrvatski proizvod i plod domaće pameti i inovacija, uz kojega smo od prvo dana izlaska u javnost prije pet godina.

Muzej vlakića okrunio je obilje ljubavi prema tračnicama i svemu što po njima vozi, uz stalni posjet gostiju iz Hrvatske i svijeta, zanimanje turista od Čilea i Brazila do Japana i Novog Zelanda, u čemu smo uvelike pomagali od prvog dana postojanja za posjetitelje ovog fenomenalnog projekta smještenog u Gundulićevoj ulici br. 4 u Zagrebu.
Muzej vlakića danas posjećuju gotovo svi bez razlike u godinama, spolu, profesiji, nacionalnosti, a zajedničko im je jedno – ljubav prema vlakovima.

Muzej vlakića prostire se na dvije etaže te na više od 350 četvornih metara zatvorenog prostora s velikim bogatstvom detalja stvarnog života u gradu Zagrebu, kroz priču o željeznici te donosi umanjenu realnost u omjeru 1:87, a maketom svakodnevno prometuje više od 140 vlakova na čak 1.500 metara tračnica, dio kojih je ukopan i deset centimetara u pod, a neke se nalaze i na visini od tri metra.

Expert Product pruža već pet godina Muzeju vlakića cjelovitu uslugu brandiranja, preslesa, digitalnog komuniciranja, visibilitya, pisanja projekata za EU i hrvatska poticajna sredstva u poduzetništvu, ali i obilje ostalih aktivnosti za tržišnu prepoznatljivost i uspjeh.

Uz domaće goste najviše posjetitelja Muzej broji iz družava u susjedstvu (Srbija, Slovenija i Bosna i Hercegovina), iz EU-a stižu gosti iz Njemačke, Austrije, Italije, Španjolske, Danske i Švedske, a od prekooceanskih država najviše ljubitelja mini – vlakova stiže u Gundulićevu br. 4 iz Sjedinjenih Američkih Država, Čilea, Japana, Koreje, Kine, Australije i Novog Zelanda, na što smo posebno ponosni u svom radu.

Aktualno - ostale objave

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest